У районі Авдіївки загинув захисник із Глухівщини Олександр Мазепа

«На щиті» повертається до рідної Берези Герой Олександр Миколайович Мазепа, який навіки приєднався до Небесного Українського Війська, повідомляє Березівська громада.

Олександр народився 12 травня 1983 року у селищі Вороніж Шосткинської громади. Згодом родина переїхала до с. Береза. Чоловік був добрим, товариським, дуже працелюбним, мав золоті руки, хист до ремонту будь-якої техніки, за що односельці й називали «Кулібін». Таке псевдо отримав і у війську.

На захист Батьківщини Олександр Мазепа став у липні 2023 року, служив оператором-розвідником у 110 окремій механізованій бригаді імені генерал-хорунжого Марка Безручка. У жовтні минулого року був поранений, після лікування знову повернувся у ряди захисників на один із найгарячіших напрямків фронту – Авдіївський.

Як розповідає сестра полеглого Героя, востаннє він виходив на зв’язок 18 січня. Понад три місяці Олександр вважався зниклим безвісти, однак страшна звістка 8 травня обірвала всі надії. Рідним стало відомо, що мужній Захисник загинув під час виконання бойових завдань в районі Авдіївки, боронячи рідну землю від російського агресора.

Не дочекалися воїна-захисника дружина, маленький син та сестра.

Вічна пам’ять і слава!

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *