У Глухові поховали 14-річного Єгора, який загинув внаслідок обстрілу рф

За два тижні Єгору мало виповнитися 15 років. 27 липня його життя забрали росіяни, випустивши по Глухову снаряди з РСЗВ. Сьогодні з невинно вбитим хлопчиком попрощалися в рідному місті.

Єгор був на майданчику в одному з дворів міста, коли поряд розірвався російський снаряд. Він отримав найтяжчі поранення.

Як пишуть у соцмережах рідні та близькі сімʼї, Єгору намагалися надавати допомогу на місці. У тяжкому стані його доставили до лікарні, але серце хлопчика не витримало. Увесь час поряд із Єгором був Євгеній Кравченко, якому рідні висловлюють щирі слова подяки. Він знайшов хлопця, на руках ніс його в таксі та був разом із сімʼєю до останньої миті.

«Низький уклін цьому небайдужому хлопцю, він захищає нашу країну, то ж нехай Господь Бог захистить його», – написала глухівчанка Олена.

Друзі Єгора згадують про нього, як про світлу та добру людину. Кажуть, що він ніколи не відмовляв у допомозі.

Сьогодні Єгора поховали в Глухові.

«Шановні жителі міста, адміністрація міста, колектив магазину Європа, колектив Гетьманщини, військкомат, колектив ЗОШ №6, мешканці будинку Героїв Крут 4, ритуально-поховальна служба “Вічність”, всі рідні, знайомі, друзі, наша родина висловлює всім безмежну вдячність за моральну і фінансову підтримку, дякуємо всім, хто допоміг нашому синочку Єгорчику», – написала мати хлопчика Альона Антіпова.

hlukhiv.city

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *