Викрито чергового шахрая, який продавав неіснуючий товар – серед потерпілих військовослужбовці

На зображенні може бути: телефон та текст

За процесуального керівництва Окружної прокуратури міста Суми повідомлено про підозру 26-річному чоловікові, який ошукував довірливих громадян по всій Україні.

За даними слідства, сумчанин на онлайн-платформі розмістив оголошення, підкріпивши якісними фото, про продаж автомобільних шин за привабливою ціною. Бажаючим купити товар він пропонував повністю оплатити вартість чи перерахувати аванс. Після отримання коштів чоловік переставав відповідати на повідомлення та дзвінки. Відтак покупець втрачав гроші та не отримував товар.

Упродовж 10 місяців своєї злочинної діяльності підозрюваний встиг ошукати 21 особу та збагатитись на 110 тис. грн. Серед потерпілих – троє військовослужбовців.

Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 2 ст. 190 (шахрайство) КК України. Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Злочинну діяльність підозрюваного припинено працівниками управління карного розшуку спільно зі слідчими Сумського районного управління поліції у взаємодії з працівниками відділу кримінального аналізу ГУНП в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури.

Пресслужба обласної прокуратури

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *