Шосткинські поліцейські встановили особу, яка підпалила двері у квартиру містянина

Нет описания фото.

Слідчі поліції затримали зловмисника у процесуальному порядку. За вчинене йому загрожує від 3 до 10 років позбавлення волі.

У ніч з п’ятниці на суботу до Шосткинського районного управління поліції надійшло повідомлення про пожежу у одній з багатоповерхівок районного центру. Прибувши на місце події, правоохоронці за допомогою спеціаліста з’ясували, що причиною пожежі стало занесення джерела запалювання. Тож працівники поліції розпочали проведення заходів щодо встановлення зловмисника, який підпалив вхідні двері до помешкання потерпілого.

Опитавши сусідів та можливих очевидців події, переглянувши записи з відеокамер, оперативники натрапили на слід ймовірного підозрюваного. Залучивши до роботи можливості сектору кримінального аналізу Сумського районного управління поліції, поліцейські встановили особу зловмисника та затримали його у порядку ст. 208 КПК України.

Ним виявився 59-річний місцевий житель. Він пояснив свої дії тим, що мав неприязні відносини та конфлікт з потерпілим.

Слідчі поліції за процесуальним керівництвом прокуратури вже повідомили зловмиснику про підозру за ч.2 ст. 194 КК України (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу).

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *