На Сумщині 13 вересня загинули 2 енергетики

Повідомляють в “Сумиобленерго”

Перша трагедія сталася в Ямполі – там унаслідок ракетного удару з боку росії загинув один працівник АТ «Сумиобленерго».

13 вересня близько 08:56 Ямпільська дільниця філії «Шосткинський РЕМ» АТ «Сумиобленерго» зазнала ракетного удару російською армією.

У той час була оголошена повітряна тривога і всі працівники перебували в укритті, однак потужною вибуховою хвилею були пошкоджені двері до укриття та осколками травмовані наші фахівці – працівники Ямпільської дільниця філії «Шосткинський РЕМ» АТ «Сумиобленерго».

На превеликий жаль, водій автотранспортних засобів Віталій Суковський (1970 р.н.) від отриманих травм помер у лікарні. Ще 6 працівників енергокомпанії зазнали поранень різних ступенів тяжкості (двоє з них – важких травм).

Приносимо глибокі співчуття родині загиблого енергетика!!!

Це неосяжна втрата для нас!

Підкреслимо, що це черговий воєнний злочин російської федерації проти мирного населення України! У прикордонні Сумської області енергетики працюють з величезними ризиками для життя. Попри виклики війни намагаються повертати світло після численних обстрілів окупантів.

Не пробачимо ворогам наших втрат!

Ще один трагічний випадок стався також 13 вересня – близько 17:15 загинув електромонтер оперативно-виїзної бригади філії “Сумський міський РЕМ” АТ “Сумиобленерго” Анатолій Кузьменко (1975 р.н.). Чоловік потрапив під напругу під час здійснення відновлювальних робіт на одному з енергетичних об’єктів.

Глибокі співчуття рідним загиблого!

За фактом обох трагічних випадків організовані та ведуться розслідування!

Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України АТ «Сумиобленерго» втратило вже 11 енергетиків.

Не забудемо подвиги Героїв енергетичного фронту!

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *