Сумські поліцейські затримали чоловіка, який вбив свою дружину

В ході раптово виниклого конфлікту між подружжям, містянин взяв до рук ножа та наніс ним удар у тулуб дружини. Від отриманих травм остання померла на місці. Фігуранту вже повідомлено про підозру.

До чергової частини Сумського районного управління поліції надійшло повідомлення про вбивство. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Виїздом на місце події правоохоронці встановили, що того дня між подружжям виник словесний конфлікт на ґрунті ревнощів. У ході нього чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, взяв до рук ніж та завдав удар у лівий бік тулуба дружини. Від отриманих травм остання померла. Під час проведення невідкладних слідчих дій, на місці події поліцейські виявили та вилучили ніж, яким було завдано смертельного удару та одяг померлої з плямами бурого кольору. Надалі ці речі й стали доказовою базою у вчиненні злочину.

Наразі слідчими поліції за процесуального керівництва прокуратури зловмиснику повідомлено про підозру у вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *