У Сумах провели в останню путь військовослужбовця Дениса Баличева

Денис Баличев. Суспільне Суми

3 жовтня у Сумах провели в останню путь кулеметника стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти Дениса Баличева. Загиблому захиснику було 37 років. Відспівали чоловіка в сумській церкві Андрія Первозванного.

“Був добрий, доброзичливий. Залишилися мама, батько, брат, племінник і невістка”, – розповіла знайома захисника Наталія.

“Ми починали з ним в теробороні, у мене позивний був “Дєд Саша”. Найкращі слова тільки можна про нього сказати. Людина могла все віддати, що в неї було…Життя віддав”, – розказав побратим Олександр.

“Ми починали служити в добробаті з 24 лютого 2022 року, а потім вже розійшлися по різних частинах, але все одно підтримували зв’язок. І от дізналися, що він загинув… Щирий, добрий, до людей ставився з повагою”, – розповів побратим Олексій.

Чоловік загинув 8 вересня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту М’ясожарівка Луганської області, як повідомив начальник групи психологічної підтримки персоналу Сумського центру комплектування Руслан Флорчук. Про обставини загибелі розповів побратим Дениса.

У Сумах провели в останню путь військовослужбовця Дениса Баличева
Прощання з Денисом Баличевим, Суми, 3 жовтня, 2024 р. Суспільне Суми

“Це був захід на позицію. Обстановка у нас зараз складна. Ворог продавив фланги, тому проблема була заходити і робити планову заміну на позиціях. Під час заміни особового складу на позиції, коли він заходив, відбувався артобстріл, і були скиди з ворожих дронів. Внаслідок скиду він отримав поранення несумісні з життям. Гідно виконував свій обов’язок і загинув смертю героя”, – розказав побратим із позивним “Спис”.

suspilne.media

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *