Постійна комісія Сумської районної ради розглянула питання підтримки пошкодженої авіаударами лікарні

У Сумській районній раді відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, освіти, соціально-культурного розвитку та соціального захисту населення, сім’ї та молоді. Під час зібрання обговорювалося питання щодо підтримки КНП «Клінічна лікарня Святого Пантелеймона» Сумської міської ради. Участь у роботі комісії також взяв керівник лікарні Володимир ПОЦЕЛУЄВ.

На порядку денному основну увагу приділили підтримці лікарні, яка 28 вересня 2024 року постраждала від ворожих ударів російськими дронами-камікадзе типу «Шахед». У зв’язку з цим було наголошено на необхідності об’єднання зусиль для її відновлення.

Учасники засідання підкреслили важливість консолідації ресурсів та співпраці між органами влади, що дозволить забезпечити лікарню всім необхідним для відбудови та продовження надання медичних послуг жителям району та міста.

За підсумками засідання комісія внесла пропозиції щодо підтримки та відновлення лікарні, залучення до цього процесу Сумської ОВА та тергромад Сумського району, пленарний розгляд питання Сумською районною радою.

СРР

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *