Депутат Сумської облради Кашук застрелив людину?

Шокуючий інцидент стався вчора на Сумщині: депутат Сумської облради від партії «За Майбутнє» Ігор Кашук застрелив єгеря під час незаконного полювання. Подія викликала хвилю обурення серед громадськості, пише телеграм-канал Суми: Головне.

Довгий час неодноразово повідомлялося про незаконне полювання на Сумщині, в якому брали участь високопосадовці. Серед них неодноразово згадувалися імена, а також зверталися до правоохоронних органів з проханням розібратися з цією проблемою.

Вчорашній трагічний випадок став наслідком цього недбальства. На черговому незаконному полюванні, яке відбувалося під час війни, депутат Ігор Кашук начебто у стані алкогольного сп’яніння вистрілив у єгеря, що призвело до його смерті (зокрема саме таку версію розповсюдили деякі телеграм-канали). Відомо, що на місці події був присутній і народний депутат від партії «За Майбутнє» Ігор Молоток.

Поряд із тим, за нашою інформацією з правоохоронних органів, вбиство сталося під час “пристрілки” рушниць, що, якщо чесно, нагадує старий американський бойовик, де місцева еліта впіймала бомжа, дала йому годину фори, а потім влаштувала на нього полювання.

Наразі Ігор Кашук знаходиться в СІЗО. Громадськість сподівається, що цього разу він не зможе уникнути відповідальності, як це трапилося раніше. Залишається сподіватися, що правосуддя буде дотримане і винні понесуть заслужене покарання.

Світла пам’ять загиблому. Рідним і близьким висловлюємо щирі співчуття. Громадськість очікує, що всі учасники незаконного полювання будуть покарані згідно з законом.

Джерело debaty

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *