На Сумщині 246 тисяч точок обліку споживачів тимчасово без електроенергії – Сумиобленерго

Про це повідомляє Сумиобленерго

Без розподілу електроенергії внаслідок збройної агресії рф станом на 10 годину 26 серпня понад 34 тисячі точок обліку споживачів (це 213 населених пунктів, 19 із них частково).

Найбільше постраждали від військової агресії росіян енергетичні об’єкти в Глухівській, Білопільській, Середино-Будській, Ямпільській, Великописарівській, Сумській, Краснопільській, Путивльській громадах.

Співчуваємо всім, у кого терористи з рф забрали світло та комфорт. Наші фахівці роблять усе, щоб повернути світло в кожну оселю. Однак не деякі ділянки виїзди є небезпечними для життя й не здійснюються без погодження з військовими та органами місцевого самоврядування. Як тільки такі дозволи з’являються, наші люди їдуть і відновлюють розподіл електроенергії.

Також під час повітряних тривог будь-які роботи на об’єктах енергетики не проводяться через високий ризик ударів зі сторони рф. Наш персонал і персонал НЕК “Укренерго” знаходиться в укриттях, адже життя та здоров’я людей – понад усе!

Загалом на території Сумщини разом із введеними екстреними відключеннями, зараз понад 246 тисяч точок обліку споживачів тимчасово без електроенергії.

Віримо, що вистоїмо і світло обов’язково переможе темряву!

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *