На Сумщині розкрили зухвале вбивство

У серпні 2023 року під час пожежі у Охтирці було виявлено тіло господаря будинку з множинними травмами та колото-різаними ранами. Щоб встановити підозрюваного правоохоронці провели великий обсяг роботи, що принесла дієвий результат.

Зібрані вичерпні докази оперативниками Охтирського районного відділу поліції та працівниками управління карного розшуку ГУНП в Сумській області, дали змогу відтворити картину подій того дня. За даними слідства, зловмисник увечері проник до будинку 86-річного потерпілого та, користуючись фізичною перевагою, завдав ряд ударів тупим предметом в обличчя. На цьому нападник не зупинився та наніс декілька ударів ножем у область грудей та шиї, що і призвело до настання смерті. Після цього підозрюваний заволодів майном літнього чоловіка та зник з місця події.

Всі обставини, які з’ясували поліцейські в ході розслідування, дали можливість встановити особу підозрюваного. Ним виявився неодноразово судимий 48-річний чоловік. На даний час він відбуває покарання у вигляді позбавлення волі, проте постане перед судом і за цей злочин.

Сьогодні слідчі Охтирського районного відділу поліції ГУНП в Сумській області під процесуальним керівництвом Охтирської окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у вчинені кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 187 (розбій) та п.6 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування ще триває.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *