На Сумщині в ДТП загинуло немовля

Подія сталася вчора на 198 кілометрі автодороги «Кіпті-Глухів – Бачівськ». Водійка автомобіля ВАЗ-2110 допустила з’їзд у кювет з подальшим перекиданням автомобіля. Внаслідок автопригоди 9-місячна дитина померла у лікарні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції № 1 (м. Глухів) Шосткинського районного управління поліції. Як попередньо з’ясували правоохоронці, неподалік міста Глухів 26-річна мешканка міста Кролевець, рухаючись на автомобілі ВАЗ-2110, не впоралась з керуванням, та допустила з’їзд у кювет з подальшим перекиданням автомобіля. Внаслідок події 38-річна та 9-місячна пасажирки авто отримали тілесні ушкодження та були шпиталізовані до Глухівської центральної районної лікарні. На жаль, в подальшому дитина померла.

За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *