Охтирський хлібокомбінат виставили на продаж

ФДМУ виставив на приватизацію Охтирський комбінат хлібопродуктів.

Фонд державного майна (ФДМУ) виставив на онлайн-аукціон єдиний майновий комплекс державного підприємства «Охтирський комбінат хлібопродуктів» у Сумській області за стартовою ціною 49,7 млн грн.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

До складу активу входять 259 одиниць нерухомого майна, 24 одиниці транспортних засобів і спецтехніки (випуск 1964–2009 років), а також 1496 одиниць обладнання, меблів та інвентарю. Загальна площа комплексу становить 88 438,8 кв. м.

Онлайн-аукціон відбудеться 19 липня в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі», реєстрація на який триватиме до 18 липня. Основний вид економічної діяльності, згідно зі статутом, – складське господарство. За період із 2021 до І кварталу 2024 року обсяг реалізації продукції (робіт, послуг) становив 92 573 тис. грн, експортні продажі відсутні. Основна продукція – виробництво борошна.

Підприємство має відокремлений структурний підрозділ Філію «Хлібна база» без права юридичної особи, розташовану в м. Ворожба, Сумського району, вул. Перемоги, 19.

Актив включає 21 земельну ділянку загальною площею 52,0418 га. Підприємство також володіє 24 одиницями транспортних засобів і спецтехніки та 1496 одиницями рухомого майна (обладнання, меблі, інвентар).

Жоден з об’єктів на балансі підприємства не перебуває в оренді. Підприємство має заборгованість на суму 32 236 506,07 грн, включно із заборгованістю із заробітної плати, податків та інших зобов’язань.

Умови продажу: недопущення звільнення працівників з ініціативи нового власника протягом 6 місяців із дня переходу права власності та погашення боргів із заробітної плати та перед бюджетом у той же строк.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *