Сумські поліцейські встановлюють обставини ДТП з потерпілим

На зображенні може бути: дорога та текст

Вчора на вулиці Героїв Крут в місті Суми водій авто «Ford Escape» скоїв наїзд на велосипедиста, внаслідок чого останній отримав тілесні ушкодження. За даним фактом у поліції розпочато кримінальне провадження.

До чергової частини Сумського районного управління поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну подію, що сталася на вулиці Героїв Крут. На місці події працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу. Як попередньо встановили правоохоронці, 44-річний водій автомобіля «Ford Escape», здійснюючи поворот з вулиці Івана Сірка в напрямку вулиці Героїв Крут, не надав переваги в русі та допустив наїзд на 64-річного велосипедиста. Внаслідок пригоди, останній отримав тілесні ушкодження та був вимушений звернутися по допомогу до лікувальної установи.

Слідчими поліції відкрите кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Досудове розслідування триває.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *