У Конотопі 71-річний чоловік до смерті побив сусідку

Постійні сварки між сусідами завершились жорстоким вбивством 68-річної жінки. Правоохоронці затримали зловмисника в процесуальному порядку та вже повідомили йому про підозру.

До Конотопського районного відділу поліції звернулася жінка, яка повідомила, що за місцем мешкання сестри, виявила тіло останньої з ознаками насильницької смерті. На місце події негайно направилась слідчо-оперативна група.

В ході огляду домогосподарства, на подвірʼї, поліцейські виявили тіло 68-річної власниці будинку з множинними травмами голови, тулубу та кінцівок. Тілесні ушкодження свідчили, що потерпілу жорстоко побили перед настанням смерті.

Проведеними невідкладними оперативно-розшуковими заходами, працівники управління карного розшуку Головного управління національної поліції в Сумській області спільно з працівниками сектору кримінальної поліції встановили, що жінку вбив її 71-річний сусід, з яким потерпіла давно перебувала в неприязних відносинах. Правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчі під процесуальним керівництвом прокуратури вже повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Крім того, вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *